Werkplaats

Bij autoschade komt een hoop kijken. Wij nemen graag deze zorgen uit uw handen. U kunt bij ons terecht voor kleine en grote schades.
Naast de autoschade reparaties kunnen we u ook de bijkomende werkzaamheden van A tot Z uit handen nemen, zoals bemiddeling en administratieve afhandeling met de verzekering. U bent van harte welkom voor een officieel schaderapport of voor het laten zien van uw schade om een schatting te maken van de herstelkosten.

Wij beschikken over een eigen werkplaats, plaatwerkerij en spuiterij. Daarom hoeven we vrijwel nooit diensten uit te besteden. Op deze manier kunnen we onze tarieven scherp houden. Prijzen bij een gemiddelde dealer vallen vaak hoger uit door een duurder uurtarief en bijkomende verplichtingen. In overleg zoeken we de meest effectieve oplossingen voor schades die lopen van klein tot groot op het gebied van plaatwerk, uitdeuken, spuiten en dergelijke. Ook verzorgen we herstel van koplampen waarvan de lichtopbrengst door vergeling niet optimaal meer is. Kleine en cosmetische herstelwerkzaamheden worden vaak binnen een dag uitgevoerd.
Onze bedrijf is gevestigd op industrieterrein Tichelrijt in Dongen. Wij zijn een bedrijf dat zowel voor particulieren als voor automobielbedrijven, verzekeringsmaatschappijen en andere bedrijven werkt.
Wij maken gebruik van de nieuwste technieken om uw auto snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.
De schade aan uw auto wordt hersteld door vakmensen met passie. Onze vakmensen beschikken over het beste gereedschap. Wij leveren topkwaliteit! Uw auto wordt weer afgeleverd zoals u van ons mag verwachten.

U kunt o.a. Terecht bij ons voor;

• Alle schades aan uw motorvoertuig
• Doffe koplampen
• Schade aan velgen
• Polijsten

Bent u in de buurt dan kunt u direct langskomen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. U kunt uw afspraak telefonisch of via ons contactformulier maken.